Coffee Boutique

Coffee Boutique Via Ponte Familia coffee boutique. De naam moet het vertellen. Een boetiek met de gelegenheid voor een goed bakje koffie. Goeie koffie, van het Italiaanse merk Illy. Met iets lekker zoets erbij vers gemaakt door Jets andere Koek, van een paar deuren verder. Het brood van warme bakker Beerendonk. Een leuke samenwerking met de ondernemers hier op ons kleine dorpje.

In ons winkeltje zal een divers aanbod zijn van kleding, tot zeepjes, tot verse bloemen en toilettasjes. Mooie lieve leuke dingen. Geen dertien in een dozijn. Mooie vaasjes, babykleding, wandhaken, borden en schalen. Kussens en tafelkleden uit India. Het kledingmerk Enfance en Tutu a Route zal tevens verkocht worden.

Daarnaast zullen we koffie en thee schenken in onze tuin naast de winkel. Voor het eerst in lange tijd is er weer koffie te verkrijgen op ons dorp. Lange tijd was er niets! En de fietsroute de Zeven Heerlijkheden brengt zoveel toeristen met zich mee die op de bankjes uitrusten rondom onze mooie Weel midden op het dorp. Een ansichtkaart met Groeten uit Stampersgat kan niet ontbreken met al deze toeristen…

Wij hopen dat we met name veel dorpsgenoten kunnen verwachten als ook toeristen die de Halderbergse fietsroute rijden. Graag geven we u tips om door te fietsen naar boerderij winkel Claassen voor asperges, aardbeien en een ijsje voor onderweg. Daarna verder naar ‘Gastels Sfeer voor een pilsje of wijntje op het terras.