Styling

Aan huis stylingsadvies € 32,= per uur. excl. btw

Inmiddels al een paar huizen mogen voorzien van stylingsadvies. Wat is dat toch leuk!

Van het verschuiven met wat bestaande meubels omdat de vrouw des huizes 😉 ‘ vast zit ’en het even niet meer ziet. Tot het meebeslissen over vloerkeuzes, kleur vaasjes en het aanleveren van foto’s voor een goeie aanschaf van vloerkleden.

Ik kom vrijblijvend bij je langs voor € 32,= excl. btw per uur. Denk creatief… 


House/kantoor/horeca styling – BUDGET STYLING

Werkwijze op een rijtje:

Krijg je het maar niet gezellig binnen en kom je er samen niet aan uit. Haal mij erbij dan kun je mij de schuld geven. Wil je je partner verassen om je huis in een korte tijd onder een strakke planning een nieuwe look te geven. Of koop je dat witte sfeerloze nieuwbouw huis en kom je niet verder dan witte muren omdat dat zo lekker fris oogt. Laat mij luisteren naar jullie wensen en jullie huis warm en huiselijk te maken.  Gehele nieuwe meubelen, en de aanschaf van nieuwe gordijnen, of simpel  een nieuw kleurtje op de muren, of toch een leuk trendy behang. Het plaatsen van wat nieuwe accessoires en het verplaatsen van de bank. Het behangen van de badkamer en het verven van de keukentafel. Ik geef warme tips. Je kantoor een opfrisbeurt? Staat de tijd hier al jaren stil? Weg met die bruine steenstrips maar een coole kleur mooie kalkverf erover. Wat leuke prints aan de muur en een vloerkleed onder de spreektafel. Laat mij het zakelijk en fris houden en toch zo dat klanten en het personeel de ruimte als gezellig en modern ervaren. Geen hak en breekwerk, maar met leuke styling de ruimte nieuw laten lijken.

Kosteloos: Kennismakingsgesprek bij jullie thuis of bij mij thuis of op kantoor.

€ 22,= per uur en je ontvangt een eerste aanzet op een moodboard, en presenteer je staaltjes van kleuren, stoffen of laat je afbeeldingen van een voor jullie bedachte sfeer zien. En presenteer een kostenplaatje. Nu begint de kunst van het weglaten.

Budget: Het heeft mijn voorkeur om met een vaste prijs te werken. Zeg maar wat jullie ervoor over hebben om deze ruimte zo in te richten. Wederom is mijn motto “Met weinig middelen een grootse effect’’. Dat is het leukste. En weerhoud je er niet van het na een tijdje opnieuw creatief te zijn. Ik houd me aan jullie budget.

Vanaf € 500,= heb je al een metamorfose van je woonkamer of kantoor bijvoorbeeld.

Plannen en overleggen: Nu kunnen de afspraken gemaakt worden over wie, wat aanschaft. Ik heb leuke vriendschappen bij decoratie winkels en goede contacten bij woninginrichtingszaken. Tevens gaan we afspreken of ik de schilder regel, jullie zelf behangen of de tafel door mij wordt afgeschuurd.

.