Feest

Bruiloft/feest sfeermaker-organisatie

Werkwijze op een rijtje:

Vind je het ballonnen opblazen en aan een touwtje binden niet genoeg voor jullie grote dag. Call Me. Ik help je mee versieren, (over the top is het beste), bedenken en organiseren. Ik kan diegene zijn die achter de bloemist aanbelt of zeurt bij de leverancier van de met naam bedrukte, in goud gedompelde koekjes. Ik denk mee of je een kleurenthema wilt of een aankomst op een paard. Welke gitarist jullie eten moet begeleiden en of de vader dochter dans haalbaar is. Eventueel kan ik jullie dag uitwerken in een draaiboek en de contacten hebben met de beheerder van de feestlocatie. De dag zelf kan ik er zijn om de dag te begeleiden. Wat jullie willen?

Kosteloos: kennismakingsgesprek bij jullie thuis, op de mogelijke feestlocatie of bij mij thuis aan de keuken tafel. Mij om het even. We nemen jullie wensen door.

 Daarvoor maak ik een moodboard en presenteer dit aan jullie, met jullie en mijn ideeën samengevoegd. En bespreken deze opnieuw. Tevens geven jullie aan of jullie akkoord zijn met de uitwerking van het feest plan.

Budget: Graag werk ik met een vaste prijs. Zeg maar wat jullie ervoor over hebben om de dag sfeervol te laten verlopen. Noem een bedrag en ik hou me daaraan. Maak een budgetafspraak en laat je niet verrassen. Met weinig middelen kun je al het verschil maken tussen 13 in een dozijn of bijzonder zijn.  Bijvoorbeeld: ( Vanaf minimaal  € 475,= lever ik jullie een feestpakket aan, zoals versiering, bloemen, zuilen, stoeltjes, dekens, kaarsen, vazen, tafeltjes. )

Plannen en overleggen: de komende tijd tot aan de feestdatum gaan we elkaar regelmatig spreken. De ideeën zijn er nu de uitwerking nog, een to-do list wordt gemaakt.