Wie ben ik

Mijn naam is Manon,

ik ben 47 jaar oud en in september 2016 voor de tweede keer getrouwd. Nu met mijn grote liefde. Waarom trouwen? Gewoon omdat we beide romantische zielen zijn en een knalfeest wilden geven voor al onze vrienden, familie, buren, collega’s, verre vrienden kortom iedereen die ons dierbaar was. Wij wilde een feest voor iedereen, geen onderscheid tussen de gasten. Je bent welkom om heel de dag met ons mee te genieten. Bij de ceremonie, lekker mee eten, dansen en drinken. Getrouwd waren we een paar maanden eerder (snel op het gemeentehuis met twee getuigen en onze kinderen). Op de trouwdag zelf zijn we opnieuw getrouwd door een goede vriend van ons, die met en lach en een traan de aandacht had van onze bijna 200 gasten. Samen delen, de dag delen. Geen saaie recepties, intieme etentjes met 20 familieleden, maar feesten een hele dag door. Ik heb al wat grotere bijeenkomsten mogen plannen. Stylen en organiseren zit in mijn bloed.  Als kasteleins dochter weet ik wat je nodig hebt op zo’n dag en als moeder van 4 jongens in ons samengesteld gezin hoef je mij niets te vertellen over organiseren, regelen en vooral veel improviseren. Inmiddels ben ik ook werkzaam als styliste in de bruidsmodewinkel Amiga in Breda wat ik met heel veel plezier op free-lance basis doe. We treffen elkaar vast snel. Tot gauw, bel me dan kletsen we verder.

Ook ben ik die Manon, die als iedereen thuis komt kan verwachten dat de kamer en keuken weer anders zijn ingericht. Fris,nieuw en simpel. Verse bloemen in huis en de kaarsjes die s’middags bij thuiskomst al aangaan.

Soms als ik ergens binnen kom denk ik, jammer wat een leuk huis, en wat kan het leuker en gezelliger. Mijn handen jeuken en het liefst zou ik zeggen “geef me een paar honderd euro en ik laat je kamer weer stralen”. Hoe onbeleefd..maar hoe leuk zou dat zijn. Mag ik jouw ruimte opnieuw inrichten? Samen iets nieuws wegzetten..iets gezelligs, warm, leefbaar en binnen het budget. Laat zien in je huis wie er woont!

En dat feest! ook dat zegt veel over jullie, maak het persoonlijk.Geloof me niemand praat over ‘hoe lekker het bier er wel niet was’. wel praat men lang na over de sfeer, de totale ambiance, het lekkere eten, de verassingen die dag, het spannende het mooie. De locatie, de styling…

Jullie ideeën… ik stook het vuurtje enkel alleen verder op.

Via Ponte

Manon Vermolen
Brugstraat 1
4754 AA Stampersgat
Tel.: 0165 513997
gsm: 0623267710
www.viaponte.nl
info@viaponte.nl